NLB – nakupi na obroke s plačilnimi karticami

Plačilne kartice so nepogrešljive spremljevalke vsakega sodobnega potrošnika. Z novo storitvijo Nakupi na obroke, ki smo jo uvedli na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), imetnikom omogočamo plačilo nakupa do 2-12 enakih obrokov.Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.

Glavne prednosti:

• enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
• brez dodatne dokumentacije
• brez obresti
• brez dodatnih stroškov

Osnovne informacije:

Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico v našem salonu v Ravnah na Koroškem.
Največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €
Za sklenitev nakupa na obroke vas prosimo, da se telefonsko najavite na 040 837 475 .  

DELAVSKA HRANILNICA

Nakup na obroke z Mastercard kartico za fizične osebe 

Kdo in kako?

Storitev lahko uporabljajo novi in obstoječi imetnike kartice MasterCard z odloženim plačilom za fizične osebe. Pogoj za delovanje storitve je, da ima imetnik vklopljeno storitev SMS obveščanja (0,50 EUR/mesec). Po plačilu s kartico prejmete SMS sporočilo na svoj mobilni telefon z navodilom za nakup na obroke. Nanjo odgovorite s povratnim sporočilom SMS, pri tem pa sami izberete, v koliko obrokih želite poravnati nakup.

Kje?

Nakup na obroke je mogoč na večini prodajnih mest doma, po svetu in na spletu z oznako MASTERCARD. Ni pa mogoč na prodajnih mestih, ki so zelo rizična (igralnice itd.) ter na bankomatih (dvig gotovine).

Dodatna dokumentacija

Plačevanje je preprosto, saj ni vezano na odgovore s posameznim trgovcem in zanj ni potrebna dodatna dokumentacija.

Višina nakupa

Nakup se lahko opravi na 2-12 enakih obrokov, v višini prostega odobrenega limita na kartici MasterCard, vendar v najvišjem skupnem znesku 2.000 EUR. Najnižji znesek obroka ni določen. Nakup na obroke je mogoč višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico hranilnica za celotni znesek nakupa zmanjša razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo hranilnica za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici.

Stroški

Nakup na obroke je brez dodatnih stroškov in obresti!

Kako plačujem na obroke pri nakupu s plačilno kartico Mastercard?